2012. december 27., csütörtök
Grillezett csirkemell salsával
Ez egy gyorsan elkészíthető, igazán egészséges csirkés-zöldséges étel, és persze nagyon finom. Gyors ebéd, vagy könnyű vacsora is lehet. A salsa nem más, mint különböző, általában paradicsom alapú szószok spanyol megnevezése. Gyakran a mexikói konyhára jellemző chilis szószokat jelenti, melyeket mártogatósként, dipként fogyasztanak.
A grillezett húsok, akárcsak a különféle halak, nagyszerűen harmonizálnak ezzel a mediterrán konyhában nagyon gyakran készített zöldséges mártással.
A mártás elkészítése a grillezett lazacnál, a csirkemell grillezése pedig az itt leírtak szerint történt.
A kész csirkemellet vékony csíkokra vágtam, és a forró mártással tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon guszta, biztosan nagyon finom is.
VálaszTörlésGuszta, az ünnepi túlzások után nagyon jól tud esni egy ilyen könnyű étel! :)
VálaszTörlésKöszi! Igen, finom, és tényleg könnyű vacsora! Sokszor készítem ezt a mediterrán mártást, nagyon sok mindenhez passzol :)
VálaszTörlésIgazán tetszetős. Egyszerű, de mégis szuper étel.Kár, hogy nem ilyen könnyűt választottam karácsony után.
VálaszTörlés