2014. április 23., szerda
Sült cékla sajttal
A cékla bizonyítottan egészséges, finom és szép. Aki nem szereti a "hagyományos" tormás céklát, annak sem kell lemondani a cékláról, mert ezernyi más módon is elkészíthető. Főzhető, süthető, készülhet belőle chips, de italként, vagy salátákba keverve akár nyersen is fogyasztható.
Ez az elegáns előétel is sült céklából készült. A céklát a korábbiakban leírtak szerint süssük meg. Itt most a hangsúly a szeletelésen és kiegészítőkön van: ami kevés olívaolaj, vagy dióolaj, méz, vörös borecet, ruccola microgreens és kékpenészes sajt.
Címkék:
cékla,
céklasaláta,
előétel,
ruccola,
ruccola microgreens,
rukkola,
saláta,
sütőben sült,
zöldség
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Elegáns és nagyon guszta előétel, szívesen csipegetnék belőle! :)
VálaszTörlés