2012. augusztus 9., csütörtök

Fokhagymás garnéla salátával


Hozzávalók: 1 kg garnéla, 2-3 cikk fokhagyma, 4-5 ek olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
A garnélát a a korábban leírtak szerint megtisztítottam, és a felhevített olívaolajon, folyamatosan kevergetve 3-4 perc alatt megpirítottam. Sóztam, borsoztam, a végén rádobtam a felszeletelt fokhagymát, és még egy percig a garnélával együtt sütöttem. Salátával tálaltam, melyet sóztam, borsoztam, olívaolajjal, fehér balzsamecettel meglocsoltam.


2 megjegyzés:

  1. Igazán egyszerű elkészíteni, tengerparton, friss garnélából meg pláne finom!

    VálaszTörlés
  2. En nagyon szeretem a shrimp-et es plane salataval meg finomabb ezekben a borzaszto meleg idoben!

    VálaszTörlés