2012. április 15., vasárnap

Medvehagymavirág


A korábbi bimbókból virág lett, gyönyörű és ehető. A medvehagymavirág - wild garlic flowers, Bärlauch blumen, цветы дикого чеснока - keverhető salátákhoz, díszíthetünk vele krémlevest, hidegtálat.


7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szép:) Nekünk itt nincs medvehagymánk, így csak gyönyörködni tudok a képekben:)

    VálaszTörlés
  2. Álomszépek ezek a fotók! Bevallom nem is tudtam, hogy a medvehagyma ilyen szép :)

    VálaszTörlés
  3. Én is tegnap néztem rájuk a kertben, és amiket Dexter életben hagyott, csodaszépek...:)

    VálaszTörlés
  4. Csodás fotók, milyen finom a virága, mint látvány! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörü a medvehagyma virág fotóid...látom te is el lehetsz foglalva. Nem könnyü mindenkinek gyakran postolni.
    Pláne most én nálam, megint most ritkábban!

    VálaszTörlés