2015. május 17., vasárnap
Spárga baconnal
Amíg még tart a spárgaszezon, süssük, főzzük, grillezzük...
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a spárga még mindig valami ünnepi fogást jelent. Talán azért, mert viszonylag rövid a szezonja, és mégis csak az az igazi, ha friss magyar spárga és nem mérföldekről ideszállított kerül az asztalra. Igazi színt visz a hétköznapokba.
A recept mindig ugyanaz:
tisztítsuk, hámozzuk meg a spárgát - másképp a zöldet és a fehéret -, főzzük elő, és süssük sütőben, grillen vagy főzzünk belőle levest, készítsünk salátát.
A spárgáról „szerzett tudásomat” itt összegeztem. Ha eddig idegenkedtetek tőle, vagy valami miatt kimaradt, vágjatok bele.
Tehát, főzzük elő a spárgát, utána tekerjük be 4-5 spárgát baconba és 230°C előmelegített sütőben süssük aranybarnára.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Gaming in India: Games, software, bonuses - Apr Casino
VálaszTörlésThe games available at casino casinos — The best free online casino software. 카지노 사이트 777 Play slots & games. Enjoy free online casino games! Rating: 4.4 · 16 reviews